Tisztelt Látogató!


A Gold Business 2000 Bt.-t 1995-ben alapítottuk, székhelyünk 11 éven át Székesfehérváron a Sütõ utcában volt. 2006. január 1.-tõl átvettük az A+A Mérleg Bt. ügyfeleinek egy jelentõs részét, ezzel ügyfeleink száma annyira megnõtt, hogy már a régi helyünkön nem tudtuk õket kiszolgálni, igy egy nagyobb irádába, a Ligetsor 41. szám alá költöztünk. 2014. év elején újabb költözés következett, saját tulajdonú irodába költöztünk: immár a Csitáry utca 2. szám alatt fogadjuk ügyfelinket. Csendes, nyugodt környezet, jó megközelíthetõség és parkolási lehetõség jellemzõ székhelyünkre.
Irodánk jelenleg több mint száz vállalkozásnak végzi el a könyvelési, bérszámfejtési munkáit a legmodernebb, folyamatosan frissített programokon.
Magasan képzett szakembereinknek, szervezettségünknek és a modern programjainknak köszönhetõen nagyon kedvezõ áron tudunk szolgáltatni.
2007-ben elkezdtük bevezetni az ISO 9001:2000 szabványt. Felkészítõ partnerünk a TrendSys Bt., a rendszertanusító partnerünk a Q-Cert Kft. 2007. szeptemberében megtörtént könyvelõirodánk auditálása, ezzel bevezetésre került az ISO 9001:2000 szabvány. A tanusítvány regisztrációs száma: QC-2007/249-1.

Munkatársaink

 
 

Sági Viktória     tulajdonos, vezetõ könyvelõ


mérlegképes, regisztrált könyvelõ, okleveles közgazdász, okleveles könyvvizsgáló

 

 
 

Veszprémi Dalma     könyvelés-elõkészítõ, adatrögzítõ

közgazdasági és pénzügyi érettségi

 

 
 

Sulák Dorina Gina     bérszámfejtõ; könyvelõ


mérlegképes könyvelõ; okleveles közgazdász

 

 
 

Csontos-Molnár Mónika     könyvelés-elõkészítõ, adatrögzítõ


érettségi

 

 
 

 

   


Cégkapcsolatok

Irodánk a Cat Consulting Kft. (képviseli: Dobrocsi Zsolt) által készített könyvelõ és bérszámfejtõ programokat használja (Pénztárkönyv, Naplófõkönyv, Kettõs könyvelõ program, Bérszámfejtõ program). A Kft. programjait folyamatosan fejleszti, hogy mindenben megfeleljen a törvényi változásoknak és ügyfeleink könyveléssel szembeni adat és információ igényét maximálisan kielégítse.

Irodánk Dr Szolnoki Róbert székesfehérvári ügyvédi irodájával tartja a folyamatos kapcsolatot. Ügyfeleink jogi problémáinak megoldásában adnak tanácsot illetve igény esetén ellátják a hatóság elõtti jogi képviseletet. Cégalapításban, társasági szerzõdésmódosításban precíz, megbízható partnerünk.

Irodánk könyvvizsgálókkal is együtt dolgozik, aki az általunk könyvelt, nagy forgalmú, könyvvizsgálatot igénylõ cégek könyvvizsgálatát látja el igény esetén.


Alapelvünk

Elsõdleges szempontunk a tevékenységünk maximális pontossággal való elvégzése a törvényi elõírásoknak megfelelõen, minden esetben ellenõrzés végrehajtása, hogy megteremtsük ügyfeleink tevékenységéhez szükséges biztonságos hátteret.

A tudomásunkra jutott minden adatot bizalmasan kezelünk, ügyviteli rendszerünk olyan biztonsági elemekkel van kialakítva, hogy információt harmadik személy ne szerezhessen meg. Adatbázisunkat naponta mentjük, azt távoli helyen tároljuk, hogy ne fordulhasson elõ adatvesztés.

Könyvelõi Felelõsségbiztosítással rendelkezünk a Groupama Garancia Biztosítónál, ezzel garantálva ügyfeleink maximális biztonságát.